Vi tar hand om dig på vår klinik, tillsammans med våra medarbetare


Suzanna Adamsdotter
Suzanna Adamsdotter är ägare av Beauty Profession Anti Ageing Clinic Sweden AB och ansvarig för Beauty Profession Sweden’s behandlingsprogram och produkter. Suzanna är en internationellt diplomerad hudterapeut samt Master i permanent make-up och har arbetat som scensminkös sedan 1983. Hon är 6-faldig svensk mästare och internationell silvermedaljör i Make-up. Hon är vidare Diplomerad ICF certifierad Life coach, samt innovatör till den välrenommerade hudvårdsserien Dermaha. Beautyprofession Sweden AB tillhör idag absoluta toppskiktet när det gäller fillerbehandlingar. Hennes långa erfarenhet av make-up samt samarbete med välrenommerade läkare ger Suzanna ett långt försprång av injiceringsteknik av filler vid jämförelse med konkurrenterna.

Frank Schubert
Frank Schubert är marknadsansvarig för Zfill och Uma Jeunesse på Beauty Profession Sweden AB.

Hos oss på Beautyprofession Sweden kan du få en professionell utbildning i:

  • Filler Injektionsteknik
  • Permanent Make-up / mikropigmentering (kosmetisk pigmentering)
  • DERMAHA hudvårdskoncept (Epidermal Regenesi)
  • HFS Hair Follicle Simulation
  • Microneedling

IMG_0272

Dr Evelina Nilsson

Dr. Evelina Nilsson arbetar just nu som allmänläkare i Sörmland och gjorde sin utbildning i Linköping. Hon har även arbetat inom kirurgi och akutmedicin. Sedan 2011 har hon även arbetat som medicinsk-estetisk skönhetskonsult med fillers. Dr. Evelina Nilsson är också intresserad av forskning och gjorde parallellt med läkarlinjen biomedicinska forskarskolan och har deltagit i olika studier inom obstetrik och kirurgi.

Dr. Evelina Nilsson är även utbildad makeupartist och modestylist och har publicerat sig både på internet och i olika mode-och dagstidningar samt deltagit i olika TV och radioprogram som stylist. Dr. Evelina Nilsson är utbildad inom injektionsbehandlingar av Zimmer Aesthetic Division, Cambridge Medical Aesthetics, Inject Academy och Allergan.

IMG_0271

Dr. Ali Sarati

Dr. Ali Sarati arbetar just nu som Aktiv läkare på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Han arbetar även som Produktutvecklare i innovation som främjar patient säkerheten inom det medicinska fältet.

Dr Ali Sarati är utbildad inom injektionsbehandlingar av Zimmer Aesthetic Division, Cambridge Medical Aesthetics .